logo

Roos Schoorsteen en Dakonderhoud

Kwaliteit staat voorop

Kon. Wilhelminalaan 4-006
4205 ET Gorinchem
tel. 06-41029456

Dakgootreiniging

Om problemen te vermijden is het goed om de dakgoot minstens één keer per jaar grondig te reinigen. Maar bij bijvoorbeeld veel bomen in de omgeving raden wij aan dit twee keer per jaar te doen. Mos, bladeren, zand en vuil zijn er vaak de oorzaken van dat de afvoeren van het regenwater verstopt raken. Plaats eventueel bladvangers of bolroosters in de afvoeren, om verstoppingen in de riolering te voorkomen van bladeren en dergelijke.

Hoe merkt u dat uw dakgoot vervuilt is? Eigenlijk is dit niet zo moeilijk. Als het water bij een heftige regenbui over de rand van de dakgoot loopt en er als het ware overal kleine watervalletjes ontstaan dan kunt u aannemen dat de goede afvoer van een van het regenwater ergens geblokkeerd wordt. Verder is een signaal als er veel water aan de buitenkant van de regenpijp stroomt of zelfs langs de buitenmuren. Een verstopte dakgoot zorgt voor veel overlast zoals stilstaand water wat weer zorgt voor bijvoorbeeld stankoverlast, ongedierte, wildgroei en zelfs lekkage kan veroorzaken. Kortom, door de dakgoten goed te onderhouden voorkomt u veel problemen.

De werkzaamheden: Dakgootreiniging

  • het uitscheppen, uitvegen en van de dakgoten.
  • het reinigen van rooster en afvoeren.
  • het eventueel plaatsen van bladvangers/bolroosters in de afvoeren.
  • het afvoeren van het vuil

Onze tarieven voor het reinigen van een strekkende meter dakgoot: € 4,- euro incl btw en voorrijkosten,en is geldig in de gehele regio Noord Brabant. Vanaf 60 strekkende meter zijn de prijzen op aanvraag.

Wilt u meer info, Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons op nemen op tel 06-41029456 of reageren doormiddel van het contact formulier. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 7:30 tot 18:00.

 

 

© 2012 Roos Schoorsteen en Dakonderhoud - KvK 56757689 - Kon. Wilhelminalaan 4-006 4205ET - Gorinchem - 06-41029456 - info@schoorsteen-dakonderhoud.nl