logo

Roos Schoorsteen en Dakonderhoud

Kwaliteit staat voorop

Kon. Wilhelminalaan 4-006
4205 ET Gorinchem
tel. 06-41029456

Dakkapel Reiniging

Uw dakkapel wordt vervuild door atmosferische en organische vervuiling. Het is een lastig bereikbaar object op dak waardoor onderhoud niet wordt gedaan, wat als gevolg lekkage of vervuiling. Dakkapellen worden ook door ons gereinigd.

Bij het reinigen van uw dakkapel voeren wij de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

  • Het reinigen van de gehele buitenzijde van de dakkapel met een reiniger welke geschikt is voor het materiaal waaruit de dakkapel is vervaardigd. Of de dakkapel nu bekleed is met Trespa, Eternit, Swish of hout, wij hebben de geschikte reiniger die uiteraard geen schade aan het product toebrengt.
  • Het verwijderen van losliggend vuil op het dakoppervlak, bijv : bladeren, mos, slib, vuurwerkresten, vogelnestjes etc.
  • Het doorspoelen, controleren en ontstoppen van eventueel aanwezige afvoerpijpjes
  • Het nawassen van de gehele dakkapel met een vuilafstotende shampoo met een lichte wascomponent.
  • Het op traditionele wijze wassen van de buitenbeglazing van de dakkapel.

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raden wij u aan om uw dakkapel eenmaal per jaar of eenmaal per twee jaar te laten schoonmaken, afhankelijk van het type dakkapel, de positie van de dakkapel op het dak en overige omgevingsfactoren.

Wilt u meer info, neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons op nemen op tel 06-41029456 of reageren doormiddel van het contact formulier. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 7:30 tot 18:00.

 

 

© 2012 Roos Schoorsteen en Dakonderhoud - KvK 56757689 - Kon. Wilhelminalaan 4-006 4205ET - Gorinchem - 06-41029456 - info@schoorsteen-dakonderhoud.nl