logo

Roos Schoorsteen en Dakonderhoud

Kwaliteit staat voorop

Kon. Wilhelminalaan 4-006
4205 ET Gorinchem
tel. 06-41029456

Dak Reparatie

Lekt uw dak? Of zijn de draagbalken van uw daken aan het doorrotten? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende dakreparaties. Bij een daklekkage helpen wij u graag met onze snelle service, waardoor u schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Vervolgens repareren wij voor alle daken [uitzondering rietendaken] met de nodige precisie en vakmanschap. Moet het dak (gedeeltelijk) worden gerepareerd? Of helemaal vernieuwd worden? Of het nu bitumen, zinken of pannendaken zijn, er staan vakmannen klaar voor deskundig herstel of vervanging.

Ook voor het repareren of vernieuwen van defecte of loshangende regenpijpen en dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien je denkt een probleem aan je dak te hebben en het je nog geen last bezorgt, is het slecht te denken dat dit zo zal blijven. Een snelle dakreparatie kan je dus veel ellende en geld besparen. Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van oude of kapotte dakpannen/dakpannen schikken of vastzetten.

Nokvorsten zijn belankrijke pannen op de nok van het dak. Wat veel voorkomt bij oudere woningen waarbij de nokvorsten ooit in de cement/specie zijn vastgelegd, is dat deze specielaag op den duur poreus worden, waardoor er vocht wordt opgenomen. In de winter zal vocht gaan opvriezen en omdat specie niet kan krimpen of uitzetten zal de specielaag gaan scheuren en komen de nokvorsten los te liggen, met als gevolg dat er lekkage kan optreden of de nokvorsten bij een stevige wind van het dak kunnen vallen.

Doormiddel de nokvorsten vast te leggen met Flexim dakmortel is dit probleem voorgoed verleden tijd. Flexim is een stormvaste dakmortel wat blijvend elastisch is en extreme weersomstandigheden doorstaat. Flexim dakmortel is in diverse kleuren verkrijgbaar,zodat uw dak niet alleen waterdicht maar ook mooi afgewerkt kan worden.

Wilt u meer info, en deskundig advies, neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons op nemen op tel 06-41029456 of reageren doormiddel van het contact formulier. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 7:30 tot 18:00.

© 2012 Roos Schoorsteen en Dakonderhoud - KvK 56757689 - Kon. Wilhelminalaan 4-006 4205ET - Gorinchem - 06-41029456 - info@schoorsteen-dakonderhoud.nl