logo

Roos Schoorsteen en Dakonderhoud

Kwaliteit staat voorop

Kon. Wilhelminalaan 4-006
4205 ET Gorinchem
tel. 06-41029456

Vogelwering - Gaassysteem

Overlast van vogels wordt grotendeels veroorzaakt door hun uitwerpselen die gedeeltes van gebouwen en woningen bevuilen en aantasten. Ook verspreiden vogels allerlei ziektes en kunnen ze parasieten zoals mijten, teken, vlooien en luizen bij zich dragen, de nesten trekken ook weer ongedierte aan. Overlast van de vogels en hun nesten leiden uiteindelijk tot grote financiŽle schade, tenzij er wordt opgetreden en de noodzakelijke maatregelen worden genomen om de vogels voorgoed te weren.

Ons systeem wordt voornamelijk gebruikt om inwendige isolatie te beschermen, zoals bij openingen tussen de dakgoot en dakpannen of bij openingen in de beplating van gebouwen. Na de plaatsing van ons weringsysteem zijn de toegangswegen van de vogels, naar het isolatie-materiaal en de vogelnesten volledig afgesloten. het gaassysteem kan worden ingezet tegen alle soorten vogels, van klein tot groot.

Ons werings-gaassysteem wordt vast gebord voor extra stevigheid, op ondergronden waar niet in geboord mag worden, wordt het systeem vast gelijmd, of vast gelegd, met RvS staaldraad. De door ons gebruikte Gaassysteem heeft een zinken coating en is onderhoudsvrij. Ook worden verschillende breedtes gebruikt, afhankelijk van het type gevogelte.

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op Tel: 06- 41029456 of reageren doormiddel van het contact formulier. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 7:30 t/m 18:00 uur.

© 2012 Roos Schoorsteen en Dakonderhoud - KvK 56757689 - Kon. Wilhelminalaan 4-006 4205ET - Gorinchem - 06-41029456 - info@schoorsteen-dakonderhoud.nl